top of page
_HE21264_edited.jpg

 

Real Madrid Foundatıon  

 

Real Madrid Foundatıon je organizacıja kreirana sa ciljem da se bavi obrazovanjem i usavršavanjem mladih igrača iz celog sveta i da promoviše metodologiju rada Real Madrida.

Zvanični treneri Akademije Real Madrida će biti u Beogradu, gde će voditi treninge sa ograničenım brojem igrača.

 

Real Madrid Foundatıon Kamp je namjenjen mladim fudbalerima uzrasta od 6 do 17 godina.

 

Program je usmeren na individualni napredak u tehnici i taktici, kao i na rešavanju problema i donošenju pravovremenih odluka na terenu. Takođe, cilj je da mladı ıgračı osete vrednosti koje su povezane sa Real Madridom, kao što su vođstvo-liderstvo, timski rad, poštovanje drugih, solidarnost i trud.

 

 

Svaki trening uključuje:

 

• Informisanje igrača programu tada, ciljevima i sadržaju samog treninga,

• Zadatke koji se odnose na ciljeve i sadržaj trenınga, od najjednostavnijih aktivnosti do složenih, koje simuliraju takmičenje.

•  Zadatke koji su usmereni ka zadacima neke od specifičnih pozicija na terenu poput igranja u odbrani, u veznom redu, u napadu, tranzicija 

u igri.

 

 

The Real Madrid Foundation seeks to promote our values through sports and education, teaching children to human values such as commitment, responsibility and teamwork, which will be central to their success in their future work life.

Emilio Butragueño, Real Madrid - director of institutional relations

 

"Real Madrid Foundatıon teži ka promovisanju svojih vrednosti kroz sport i obrazovanje, učenjem mladih pravim vrednostima kao što su predanost, odgovornost i timski rad, koji će biti u centru njihovog uspeha u budućem radu i životu."

Emilio Butragueño, Direktor institucionalnih odnosa u Real Madridu.

ASENSIO_2VC8793.jpg
VINICIUS_AV29650.JPG
IMG-7567.jpg
bottom of page